avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună ziua, întrebarea mea este: de ce suntem ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună ziua, întrebarea mea este: de ce suntem informați în ...

Bună ziua, întrebarea mea este:
de ce suntem informați în ultimul moment despre lucruri care implică instruire, vezi e-factura, sau condiții pentru a rămâne micro??? când alții le implementează în 5 ani, invocând se obligarea la aplicare a UE, când tocmai aceștia aplică altfel
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 11:08, 8 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebarea asta trebuie pusa la factorii decidenti . NUmai ei stiu ce au in cap ...sau poate nici ei nu stiu :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o marire de salariu oana_loredana1982 oana_loredana1982 Buna ziua, Am o intrebare la dumneavoastra si sper ca ma puteti lamurii.Lucrez intr-o banca cu operatiuni externe,departament de credite,cu limba germana de 3 ... (vezi toată discuția)
Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Micro sau macro intreprindere css_romania css_romania Am deschis o firma prin intermediul unei firme specializata in asa ceva. Ni s-a pus intrebarea pentru ce dorim sa optam : MICRO sau MACRO intreprindere. Pe ... (vezi toată discuția)