avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate da un regulament de ordine interioara la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate da un regulament de ordine interioara la o gradinita ...

Se poate da un regulament de ordine interioara la o gradinita cu program prelungit sa fie interzise telefoanele la cadrele didactice ? (Adică sa fie lăsate la vestiar pe timpul activității) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 8 Februarie 2024
Angajatorul poate interzice utilizarea telefonului personal în timpul orelor de program, cu condiția ca această interdicție să fie prevăzută în regulamentul intern, iar regulamentul să fi fost adus la cunoștința salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca la locul de muncă ( mega image ) angajatorul ... Radyombm2 Radyombm2 Este normal ca la locul de muncă ( mega image ) angajatorul să le spună angajatilor să predea telefoanele cand intra la muncă? Pe contract nu este ... (vezi toată discuția)
Telefonul in timpul programului de lucru - baze legale med1381 med1381 Buna ziua, inca de la reinceperea activitatii, angajatorul mi-a precizat (desi nu este specificat nicaieri acest lucru in scris si nici macar in scris nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara,aș dori și eu un răspuns de la un avocat,consilier ... Alexandru9898 Alexandru9898 Bună seara,aș dori și eu un răspuns de la un avocat,consilier la o următoare întrebare Dacă angajatorul cere ca telefoanele angajaților să rămână ... (vezi toată discuția)