avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am fost executat silit cu poprire pe salariu din 2021 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am fost executat silit cu poprire pe salariu din 2021 pana in ...

Am fost executtat silit cu poprire pe salariu din 2021 pana in 2023, timp in care m-a fost retinuta o treime din salariu. Am ramas fara serviciu si nu am nici un bun pe numele meu. Ce pot sa fac sa opresc executarea silita? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
prin contestatie la executare, puteti contesta intinderea executarii daca ziceti ca ati achitat. Ca ati achitat , nu are legatura cu ce credeti, ramane de vazut.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nici o exprimare urata dacă știți cine a fost Robin Hood.Nu sunteti Robin Hood sunteti haiduc atunci ..
Exprimare urata ar fi fost dacă va comparam cu anumiți oameni de afaceri sau politicieni romani care sunt escroci..
Raspunsul a fost clar se pare ca dvs nu ați vrut sa intelegeti ca la acest moment nu aveți ce face ,doar sa va bucurați ca nu va pot executa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am nimic pe numele meu și locuiesc adresa de pe buletin ... Ionuț 90 Ionuț 90 Daca nu am nimic pe numele meu și locuiesc adresa de pe buletin poate sa mi se pună sechestru pe bunuri care nu sunt pe numele meu (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot plati un credit si nu au ce sa imi ia? matematicianul123 matematicianul123 Buna ziua. Ce se poate intampla daca am contactat un credit si nu il mai pot rambursa? Mentionez ca nu sunt angajat si nici nu detin casa, masina sau alte ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)