avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara,soțul meu este reținut din 5.05.23 pe o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara,soțul meu este reținut din 5.05.23 pe o durata de ...

Buna seara,soțul meu este reținut din 5.05.23pe o durata de 2ani si3luni ,va rog sa îmi spuneți când împlinește fracția pentru a putea face cerere pentru eliberarea
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 12:26, 12 Februarie 2024
Doua treimi din pedeapsa inseamna 2/3 din 25 luni, adica aproximativ 16 luni si 20 zile. Raspunsul la intrebarea dvs. este aproximativ 25 septembrie 2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se depune cererea de liberare conditionata BiaByanca BiaByanca Buna seara. Sotul meu a primit o pesdeapsa de 1 an si 20 zile cu executare in penitenciar, incepand in 24.06.2020. A iesit la munca, a participat la cursuri si ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)
Furt mellyyssa mellyyssa sotul meu avea o suspendare de 2 ani jumate in timpul asta a furat 2 salamri subinfluenta drogurilor sa judecat si iau dat 2 ani cu detentie , la cat ... (vezi toată discuția)