avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata! Un pensionar MAI, cf. art. 16 alin. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata! Un pensionar MAI, cf. art. 16 alin. (1) din Legea ...

Buna dimineata!
Un pensionar MAI, cf. art. 16 alin. (1) din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, poate fi angajat la o institutie publica, fara venituri proprii, Poate cumula aceasta pensie cu salariul, fara sa renunte la pensia militara de stat? Persoana in cauza a iesit la pensie in luna februarie 2023 si are 52 de ani.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot fi si pensionar si functionar public? neculai29 neculai29 Buna ziua Sunt pensionar M.A.I., fost politist si as dori sa ocup o functie publica prin concurs la o institutie publica . De la resurse umane ma respins ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu Dragan Marian Dragan Marian Cumul Pensie Salariu Pensionar partial anticipat in baza unei decizii medicale din MAPN. Ma pot angaja cu contract individual de munca la patron in baza noii ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)