avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o Sc cu datorii către o alta Sc care mi-a furnizat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o Sc cu datorii către o alta Sc care mi-a furnizat marfa, ...

Am o Sc cu datorii către o alta Sc care mi-a furnizat marfa, părinții mei au un imobil cu care au fost de acord sa ma ajute sa îl vând sa le rambursez datoria. Creditorul vrea sa facem un act prin care sa le garantez cu imobilul părinților, problema e ca imobilul are o valoare mai mare decât datoria pe care o am eu, ei vor putea sa imi vândă imobilul cu cât vor ei ca sa își recupereze creanța ? Sau au ei puterea prin actul ăla notarial sa decidă cu cât se vinde ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 10 Februarie 2024
Nu e cazul sa puneți ipoteca ca va costa și va îngreunează la vânzare.
Vindeti si dati-le banii și aia e, sa aibă răbdare sau sa va ia marfa sau sa va dea in judecată.
Ipoteca presupune ca daca nu platiti, sa urmărească silit acea proprietate, ori dacă se vinde la licitație, luat-o mult mai puțin pe ea, ei își iau ce datorati și va da restul, daca va exista un rest.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec casa pe numele parintilor? ContSters239798 ContSters239798 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot trece casa si terenul pe numele parintilor; terenul este cumparat prin act de vanzare cumparare, casa este construita ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament cu ipoteca la easy credit o institutie nebancara barbulescum barbulescum Vreau sa va cer ajutorul in urmatoarea problema. Doresc sa cumpar un apartament iar acesta are o ipoteca la o societate comerciala. Initial am vrut sa inchei ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos o lamurire ginacoseru ginacoseru sunt creditor al unui apartament ipotecat in favoarea sc L sa si vreau sa il vand la licitatie. inainte de a fixa termen executorul a facut adresa la sc L sa ... (vezi toată discuția)