gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gheorghenicusor24@gmail.com 
	    	Utilizator

gheorghenicusor24@gmail.com 
	    	Utilizator	    

Ce legatura are faptul ca Anglia nu mai e în UE cu pensia? Intelegeti-va pt plata unei sume rezonabile. Daca nu va intelegeti, va trebui sa va dea in judecata
Legea romanesc prevede pensie de pana la 1/4.
~ final discuție ~
 Noname01	                   

Custodia copilului este comuna(48 ore saptaman) si 22/suta pensie alimentara. Numai ca eu ,mama, intre timp m-am mutat in Anglia, unde am acum domiciliul si ... (vezi toată discuția)
	                    Noname01	                   

Custodia copilului este comuna(48 ore saptaman) si 22/suta pensie alimentara. Numai ca eu ,mama, intre timp m-am mutat in Anglia, unde am acum domiciliul si ... (vezi toată discuția)

mavrodinioan	                   

Buna ziua ! A m o intrbare va rog, Lucrez in anglia cu forme legale, am 59 de ani , lucrez de 2 ani in anglia, mentionez ca in tara nu am multa vechime in jur ... (vezi toată discuția)
	                    mavrodinioan	                   

Buna ziua ! A m o intrbare va rog, Lucrez in anglia cu forme legale, am 59 de ani , lucrez de 2 ani in anglia, mentionez ca in tara nu am multa vechime in jur ... (vezi toată discuția)

isabelle_ife	                   

Buna ziua.
Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)
	                    isabelle_ife	                   

Buna ziua.
Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)