avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un contract de intretinere cu uzufruct viager, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un contract de intretinere cu uzufruct viager, ambii bunici ...

Am un contract de intretinere cu uzufruct viager ambii bunici au fost in grija mea si a mai ramas doar bunica in viata,urmeaza sa am o poprire pusa pe salariu,ar putea sa imi puna sechestru pe casa bunicilor? Mentionez ca bunica inca este in viata,nu am titlu de proprietar,doar contractul inregistrat la primarie si notariat.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:22, 11 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul ala de intretinere e titlul dvs de proprietate, sunteti proprietar. Bunica are drept de uzufruct.
Dacă datoria depășește 10 mi-o de lei, se poate pune sechestru pe casa sau nota o somație imobiliara, ca să nu vindrti imobilul. Pot astepta pana ca bunica sa decedeze .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! se da urmatoarea situatie: in urma cu mai multi ani, ... talidae2000 talidae2000 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: in urma cu mai multi ani, bunicii mei materni au facut unchiului meu un contract de intretinere (acesta si familia lui: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare ... Gabygab Gabygab Buna ziua, acum 20 de ani bunicii mi au facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager pe casa lor fiind casatorita, intre timp am divortat si bunicul a ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa dupa deces Kathyp Kathyp Buna ziua, In data de 05.02.2013 bunica cumnatului meu (in continuare il voi numi M.) a decedat. M. are contract intretinere si uzufruct ,in urma acestuia el ... (vezi toată discuția)