avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!Vin cu o intrebare catre dumneavoastra,sunt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!Vin cu o intrebare catre dumneavoastra,sunt restant ...

Buna ziua!Vin cu o intrebare catre dumneavoastra,sunt restant la plata unui credit bancar in valoare de 10.000€,am contactat banca si nu am ajuns la nici o solutie cu ei singurul raspuns e ca,creditul va fi restant si probabil vandut catre o institutie de recuperat creante!Intrebarea mea ar fi daca eu detin un imobil proprietate personala obtinut printrun contract de vanzare-cumparare cu renta viagera in caz de executare silita voi fi afectat in speta imi poate fi executat silit imobilul!?Va multumesc,orice raspuns imi poate fi de ajutor!
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
Mihai89@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:53, 13 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art 812 Cod proc civil , răspunsul este afirmativ.
acest răspuns util
Exista posibilitatea ca banca sa execute silit bunul imobil aflat în patrimoniul dvs.
acest răspuns util
Dacă totuși nu veți ajunge la o înțelegere cu banca, recuperatorul de creanțe va avea posibilitatea să vă vândă imobilul, prin scoaterea la licitație.

Faceți urgent rost de bani, să vă salvați imobilul de la executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si executare silita imobiliara ContSters319902 ContSters319902 Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legala solutia ca unei persoane sa i se aplice simultan proprire pe salariu si executare silita imobiliara, pt un ... (vezi toată discuția)
Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)