avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , am primit si eu o citatie, sunt trimisa in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , am primit si eu o citatie, sunt trimisa in jnstanta ...

Buna ziua , am primit si eu o citati , sunt trimisa in jnstanta cu invest Capital LTD , habar nu am cine este aceasta firma cu ce se ocupa , din cate am inteles , ar fii ceva firma de recuperare , problema este ca eu nu am nici 1 credit nu am avut niciodata , ce inseqmna asta ?
Dacs momentan nu va permiteți avocat o sa va permiteți sa plătiți suma când o sa pierdeți procesul.Nu e suficient sa scrieți ca nu e semnatura dvs trebuiesc făcute mai multe demersuri.Daca e o sumaai mare nu va jucați contactați un av măcar pt a va redacta întâmpinarea,o plângere la politie pe care sa o anexati etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract schimbat firma telefonie ramonateamo ramonateamo buna ziua am un contract cu o firma de tv net si fix de citiva ani contractul fiind de 45 lei pe luna.in octombrie am cerut sa primesc si un tel mobil atuncii ... (vezi toată discuția)
Dosar de recuperare cu semnături false Andreea295 Andreea295 O cunoștință a fost vizitată de un recuperator de creanțe care susține că, acseta ar avea datorii restante din anul 2014 la o firmă creditoare. ... (vezi toată discuția)
215 popescuovidiu popescuovidiu buna ziua...va rog sa ma ajutati!!! in anul 2005 am fost la un magazin de rate DOMO am solicitat k talonul de pensie un produs mi au facut copie dupa bulettin ... (vezi toată discuția)