avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am 2 datorii da Kruk ,am convenit să plat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am 2 datorii da Kruk ,am convenit să plat sc lunar ...

Buna ziua,
Am 2 datorii da Kruk ,am convenit să plat sc lunar o anumită suma.
Întrebarea este: pot să îmi fac un credit ipotecar daca am datoria la Kruk,mă găsește cu datoria aceea?
Sau pot sa fiu coplatitor dacă am datoria aceea? Amândouă datoriile sunt 270 lei
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Myhaelaa , utilizator 04:43, 14 Februarie 2024
Buna seara!
Dupa cate stiu eu,va aflati in baza de date a datornicilor si nu aveti sanse sa luati un credit ipotecar.
In aplicatia Volt puteti sa consultati situatia Dvs din BC, daca aveti inregistrari nu aveti sanse la credit; daca este fara inregistrari puteti incerca.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
Zsuzsanna Lukacs, Consultant credite si finantari
Aplicația Volt o descarc pe telefon?

Zsuzsanna Lukacs a scris:

In aplicatia Volt puteti sa consultati situatia Dvs din BC, daca aveti inregistrari nu aveti sanse la credit; daca este fara inregistrari puteti incerca.

Da.
Și unde trebuie sa mă uit exact? Funcționează corect? Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la banca mihaelastefan mihaelastefan Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la banca. Rata lunara a fost de circa 200 euro , timp de 8 ani. Dupa 4 ani de cotizare lunara a sumei,am convenit ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca s-a prescris un credit? ammh ammh Buna ziua! Am facut un credit de nevoi personale in 2007 de 10.000 EUR. Creditul a fost pt un alt membru de familie, care intre timp n-a mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Preluare credit si executare silita florinemil florinemil Buna ziua, ma numesc Florin si am cateva nelamuriri legate de situatia mea financiara. Am doua credite de consum la Brd, pe care mi le-au acordat in ... (vezi toată discuția)