avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Astazi am primit un mail de la ifn ul la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Astazi am primit un mail de la ifn ul la care am ...

Buna ziua !
Astazi am primit un mail de la ifn ul la care am datori si am fost amenintat ca va merge mai departe si imi va deschide dosar penal ptr neplata !
Este posibil sa mi se faca dosar penal?
Ma va baga la inchisoare pentru asta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:08, 14 Februarie 2024
Buna seara!
Nu va baga nimeni la inchisoare.Dosarul va fi dat unui executor si acesta va pune poprire pe conturile dvs.Veti plati esalonat suma datorata.
,((((V au păcăliți nu exista asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire care nu a existat pe contul bancar Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună seara, Am avut un credit la un ifn X la care am rămas restant după 90 de zile au înaintat dosarul către un executor. În aceiași zi am achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita , cheltuieli de judecata ? 299KA 299KA Am primit acum cateva zile un plic in care spune ca am de platit niste cheltuieli de judecata , acolo spune ca daca nu platesc in 15 zile incepe executarea ... (vezi toată discuția)