Buna ziua , cum pot sa scot de la judecătorie ,o hotărâre judecătorească definitivă daca nu am fost parte în acel proces. Pe scurt am luat un imobil la licitație și proprietarul a făcut contestație la executare și mi sa notat procesul în cartea funciară, eu am nevoie de hotărâre să pot scoate notarea.Multumesc
Nu o puteti scoate dvs.nefii8nd parte in proces. Va trebui sa luati legatura cu fostul proprietar, sa faca o cerere scrisa la judecatorie. Trebuie umblat prin arhiva judecatoriei si nu este nici sigur ca se va gasi dosarul.
Exclus că fostul proprietar să facă cerere sau să îmi ofere el hotărârea,având în vedere că el a făcut notarea în cartea funciară,el se judecă cu kruk și luna aceasta are apelul, pe fond fiind respinsă contestația la executare , eu nefiind parte din proces nu știu ce soluții am sa fac radierea procesului de pe cf meu, la cărțile funciare spune că trebuie hotărâre judecătorească definitivă...dar cum fac eu rost de ea asta nu stiu
Radiere notare c.f.
soniarina
Speta: Proprietarul unui imobil incheie un antecontract de v-c. Cumparatorul nu/si indeplineste obligatia de a vira restul de bani la termenul convenit, drept ... (vezi toată discuția)