avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cetatean moldovean, am permis de munca in Romania
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cetatean moldovean, am permis de munca in Romania

Buna ziua.
Sunt cetatean moldovean, am permis de munca in Romania la firma proprie si doresc sa inregistrez, la administratia locala din Romania, unde am domiciliul, o masina achizitionata de la un cetatean roman. Cei de la taxe si impozite au spus ca daca pana nu le preciz legea care permite acest lucru nu se poate. Ma puteti ajuta in acest sens?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amenda de la ditl pentru nedeclararea unei masini! bazarul bazarul Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania adusa pe roti cu numere de export provizorii pentru 30 zile, dupa expirarea lor am scos numere rosii 3 luni legal ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila cristinna-86 cristinna-86 Sunt divortata si am un minor din prima casatorie cu un moldovean, domiciliul copilului e stabilit cu mine. vreau sa ma recasatoresc cu un cetatean roman. ... (vezi toată discuția)