avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua am si eu o nelamurire daca sunt ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua am si eu o nelamurire daca sunt administrator la doua ...

Buna ziua am si eu o nelamurire daca sunt administrator la doua firme iar cu una sunt in procedura de insolventa probleme datori etc iar firmele nu au colaborat inpreuna nu au facut nici o tranzactie intre ele ma poate afecta cu ceva ma refer la executari silite blocarea contului etc

Alte discuții în legătură

Furt din cont si inselaciune luoanagaicea luoanagaicea buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti cu o problema. in octombrie,fratele meu a suferit un accident si a stat 3 luni in spital,in tot acest timp si prietena ... (vezi toată discuția)
Efectele inceperii executarii silite fara incuvintarea instantei !!! pedro83 pedro83 Buna seara, As vrea sa stiu ce efecte are o executare silita daca executorul nu are incuvintarea de la instanta (nu a cerut-o), si ce solutie mi-ati ... (vezi toată discuția)
Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)