avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... EFECTELE INCEPERII EXECUTARII SILITE FARA INCUVINTAREA ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

EFECTELE INCEPERII EXECUTARII SILITE FARA INCUVINTAREA INSTANTEI !!!

Buna seara,
As vrea sa stiu ce efecte are o executare silita daca executorul nu are incuvintarea de la instanta (nu a cerut-o), si ce solutie mi-ati recomanda in situatia urmatoare: - societate comerciala intrata in insolventa, executata silit fara incuvintarea instantei dupa deschiserea procedurii
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pedro83 , utilizator 14:06, 10 Iunie 2013
In baza carui titlu se face executarea?
Cine este creditorul si ce executa?
Pe cine executa? (debitorul principal firma sau/si tert garant)?
Creditorul este banca X iar debitorul este societatea intrata in insolventa. Executare s-a facut in baza unui contract de credit.
Ce au executat? Imobil? Sau ce?
Imobilul este al firmei sau al unui garant?
Un imobil este in cauza, ei era in proprietatea firmei in momentul executarii.
In cazul acesta faceti contestatie la executare, in mod normal dupa deschiderea procedurii executarile, procesele etc se suspenda de drept (mai putin situatia in care imobilul ar fi apartinut unui tert garant, dar dupa cum spuneti nu este cazul la dvoastra).

Alte discuții în legătură

Executare silita firma in insolventa covaci112233 covaci112233 se poate ca judecatorul sa incuvinteze executarea silita pentru o firma radiata de la registrul comertului,pri insolventa cu lichidator desemnat (vezi toată discuția)
Rog ajutor,urgent!!! mdcc mdcc cum poate continua executarea silita a unei banci pentru un credit ipotecar acordat unei societati care a intrat in insolventa(momentan s-a deschis procedura ... (vezi toată discuția)
Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Am obtinut in instanta pe bza unui titlu executoriu impotriva unei societati (o voi numiA) o validare a popririi in mina tertului ,o alta societate (pe care o ... (vezi toată discuția)