avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara.Va rog frumos,am nevoie de o lamurire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara.Va rog frumos,am nevoie de o lamurire pentru urmatoarea ...

Buna seara.Va rog frumos,am nevoie de o lamurire pentru urmatoarea problema.
In luna ianuarie 2024 am avut 3 zile concediu medical cod indemnizatie 01.
La actualul angajator am inceput cu data de 19.10.2023.
I-am adus adeverinta stagiu cotizare cas de la fostul angajator din care reiese ca am stagiu in perioada ianuarie-mai 2023.
Nu era normal sa imi plateasca concediul medical,tinand cont ca prin insumarea perioadelor se atinge acea perioada de minim 6 luni de stagiu cotizare cas?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce refuza angajatorul plate concediului medical al soției? ... Alexandru9898 Alexandru9898 De ce refuza angajatorul plata concediului medical al soției? Soția are 5 luni stagiu cotizare la fostele locuri de muncă plus o lună la actualul loc pe ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare pentru concediul medical MariaRamona MariaRamona Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un angajat mi-a adus un concediu medical cod 01, insa este angajat de curand la noi si nu are stagiul minim de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ce nu poate fi platit? C.Geta C.Geta buna ziua.sunt angajata cu cim incepand cu 1.09.2012.in 21.10.2012 m-am internat.am cm cu cod 01 pentru 5 zile.apoi cu cod 01 pentru perioada ... (vezi toată discuția)