avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de actiune ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de actiune in instanta, ...

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de actiune in instanta, pe contencios administrativ, impotriva primariei care, prin biroul asociatii de proprietari, refuza sa puna in aplicare prevederile art.102 din Legea nr.196/2018 care se refera la sanctionarea reprezentantilor legali ai asociatiei de proprietari pentru incalcarea legii (concret in cazul meu, speta se refera la faptul ca presedintele asociatiei mi-a refuzat dreptul de acces la documentele asociatiei pe motiv ca am datorii neachitate catre asociatie, apoi a emis impreuna cu comitetul executiv o decizie in acest sens). Stiti cumva care ar fi costurile unui astfel de demers, ma refer la taxa de timbru? actiunea ar trebui formulata impotriva primarului sau UAT-ului reprezentat de primar?

Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce pot face in situatia in care primaria, prin biroul ... Lumyna Lumyna Buna ziua! ce pot face in situatia in care primaria, prin biroul asociatii de proprietari, refuza sa ia masuri impotriva reprezentantilor legali ai asociatiei ... (vezi toată discuția)
Ce implica o cerere de sanctionare a vinovatilor? gev gev Buna ziua, 1. Daca intr-o cerere de chemare in judecata pe langa obligatia de a face [b]cer[/b] si sanctionarea vinovatilor la ce trebuie sa ma astept? Ma ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta cu un model de cerere in judecata a unui uat ... Lumyna Lumyna Ma puteti ajuta cu un model de cerere in judecata a unui UAT in legatura cu obligarea acestuia de a emite decizie de sanctionare a unei asociatii de ... (vezi toată discuția)