avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Soțul meu a cumpărat o mașină din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Soțul meu a cumpărat o mașină din Italia.In cartea ...

Bună ziua, Soțul meu a cumpărat o mașină din Italia.In cartea mașinii este trecut proprietar. Din păcate, a decedat în anul 2022. Mașina este in țară, dar nu știu cum să fac o înscriu. Am fost la notar pt. succesiune și mi-a spus să o trec întâi la taxe și impozite. Cei de la taxe și impozite nu știu cum să o înscrie. Mă poate ajuta cineva cu un sfat?Nu știu de unde să încep
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:48, 16 Februarie 2024
va duceti la un birou de acte auto ca ei stiu bine cum si ce fel.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentie de inmatriculare auto urmata de deces claudidi claudidi Sotul meu detinea in autoturism inmatriculat pe firma din Bulgaria. A luat nr rosii pt a o inmatricula insa pana sa ajunga cu masina la programari a decedat. ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ggabiy ggabiy care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autovehicul iulianpetrisor iulianpetrisor Buna ziua, numele meu este Iulian Petrisor, 23 de ani - Bucuresti. Pe data de 26.05.2020 am cumparat un autovehicul marca VW Polo. Contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)