avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate sa mi se ...

Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate sa mi se ia o zi de concediu???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 21 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de Co se acorda proportional cu perioada lucrata .. Absentele nemotivata afecteaza durata zilelor de Co.

Pentru 6 zile de absente imi este greu sa greu ca se ia o zi de concediu de odihna ...la minim 20 de zile lucratoare de CO pe an ...ca sa ia o zi ar trebui sa lipsiti jumatate de luna.
Daca am avut si concediu medical in acel an cand am avut si cele 6 zile absente nemotivate imi poate lua acea zi de concediu???
O zi de concediu este proportionala cu cate zile lucratoare,daca pe an am 21 de zile de concediu???Pentru o luna lucrata,ce procent de concediu se acorda???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Co = 21 zile lucratoare pe an. .. innseamnă 1,75 zile/ luna.
Concediul medical poate afecta zilele de concediu de odihna...adica daca am avut si CM si 6 zile absente nemotivate anul trecut,acesta sa fie motivul pentru care mi.a luat o zi de concediu????

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate, afectarea co rusualexandra rusualexandra Daca in cursul anului un salariat a avut 5 absente nemotivate se scad si din concediu de odihna (adica 21-5 = 16 zile de CO). (vezi toată discuția)
Acordare concediu de odihna oana_lidia oana_lidia Buna ziua, As avea foarte mare nevoie de o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna anual. In codul muncii se precizeaza: \"concediul de ... (vezi toată discuția)
Calcul zile co pt part time bachmann bachmann Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: Cum se calculeaza nr de zile de concediu de odihna pt un angajat care lucreaza 2 zile pe sapt , cate 5 ore pe zi ... (vezi toată discuția)