avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate sa mi se ...

Buna!Este posibil ca pentru 6 zile absente nemotivate sa mi se ia o zi de concediu???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 21 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediul medical nu afecteaza durata concediului medical.


La stabilirea duratei concediului de odihnă anual, perioadele de incapacitate temporară de muncă, cele aferente concediului de maternitate, concediului paternal, concediului de risc maternal, concediului pentru îngrijirea copilului bolnav, concediului de îngrijitor şi perioada absenţei de la locul de muncă în condiţiile art. 152^2 C.mun. se consideră perioade de activitate prestată.
Buna ziua!Care este norma de zile lucratoare intr.o luna(de exemplu, daca intr.o luna sunt 22 zile lucratoare,176 ore, inseamna ca aceea este norma de ore lucratoare din acea luna???In codul muncii,norma de ore lucratoare nu este de maximum 160,168 de ore sau depinde si de angajator?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2024
I Ella, utilizator
Daca intr-o luna sunt 22 zile lucratoare ..inseamna 176 ore lucratoare ..ceea ce poate corespunde normei de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate, afectarea co rusualexandra rusualexandra Daca in cursul anului un salariat a avut 5 absente nemotivate se scad si din concediu de odihna (adica 21-5 = 16 zile de CO). (vezi toată discuția)
Acordare concediu de odihna oana_lidia oana_lidia Buna ziua, As avea foarte mare nevoie de o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna anual. In codul muncii se precizeaza: \"concediul de ... (vezi toată discuția)
Calcul zile co pt part time bachmann bachmann Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: Cum se calculeaza nr de zile de concediu de odihna pt un angajat care lucreaza 2 zile pe sapt , cate 5 ore pe zi ... (vezi toată discuția)