avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită, bună ziua,,este legal sa se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită, bună ziua,,este legal sa se execute indemnizația ...

Executare silită, bună ziua,,este legal sa se execute indemnizația pentru creșterea copilului, pentru un dosar de executare vechi cu 5 ani înainte de a se da legea,care permite sa fie executate și indemnizația de creștere copil.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:32, 18 Februarie 2024
Indemnizația de concediu de creștere a copilului poate fi executată silit pentru orice tip de datorie
www.avocatnet.ro/articol_624...
Dati detalii despre datorie, ziceti ca dosarul e vechi de 5 ani? Și ce s-a întâmplat în anii ăștia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie anaf din drepturi necuvenite (din indemnizatia crestere copil primita in plus 2013 )-mai primesc indemnizatie crestere copil 2016? Irina_ Irina_ Buna ziua, Am o datorie la ANAF de 900 RON din drepturi necuvenite (din indemnizatia crestere copil primita in plus-anul 2013 )-desi eu am depus atunci ... (vezi toată discuția)
Executare silita-prescriptie ioana71 ioana71 Buna ziua. Am avut un credit luat la un IFN si la care am platit ratele pana in 2009. Acest IFN a cesionat creditul unei firme de recuperari creante. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)