avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anrp legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anrp legea 10

vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un teren confiscat in 1981 sa facut evaluarea in 2005 de catre firma evex mrm din Baia Mare la preturile anului 2004 in suma de 160.000 euro exista si o hotarare judecatoreasca in acest sens.Nu trebuia sa se fii recurs la despagubire odata ce exista o hotarare judecatoreasca si irevocabila in acest sens? mai este nevoie de un evaluator cine va palti actualizarile in raport la inflatie sau se va da o decizie pentru despagubire si nu se va mai trimite la evaluator in 29 ianuarie la sedinta anrp sau emis 80 de decizii care nu necesita trimitere la evaluator firma de lichidari evex mrm atestat anevar a facut evaluarea la 10 euro mp in 2005 la preturile anului 2004 acum pretul terenului in zona este de 25 si 30 euro mp scaza-nd de la 50 euro mp cat era pana in 2008 dosarul este in analiza la consilier din luna decembrie 2007 am trimis memorii petitii si nu mi sa raspuns la telefon se raspunde dosarul este in lucru mi sa cerut inca o data extras de carte funciara in extenso actele de starea civila hotararea judecatoreasca le-am trimis inca in noiembrie si nu am primit inca un raspuns ce pot sa fac in cazul asta? sau daca ar fii un avocat bun in legea 10 sa poata sa scoata decizia de despagubire de la anrp si sa primesc actiunile pana in toamna sant dispus ai ceda 10% din actiuni la finalizare din suma totala e mailul meu este extenssy@yahoo.com cu multumiri
Cel mai recent răspuns: danw , utilizator 17:15, 10 Martie 2010
Trebuie sa aveti rabdare in masura in care ati fost informat de catre cei de la ANPR ca dosarul dvs. inca este in lucru. In situatia dvs. sunt mii de persoane care asteapta sa li se rezolve problemele care au legatura cu Legea nr.10/2001, republicata!
Am intrat in al 3 lea an de cand este in lucru la evaluator si entitatea investita a facut evaluarea in 2005 avand si hotarare judecatoreasca definitiva nu trebuia anrp ul sa faca in modul acesta? Dosarele care au fost solutionate de catre entitatea investita cu solutionarea notificarii in urma unor hotarari judecatoresti ramase definitive si irevocabile, in care au fost consemnate sumele la care sunt indreptatite persoanele beneficiare ale Legii 10/2001. In aceste cazuri, Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor va emite decizii in care va fi consemnat cuantumul masurilor reparatorii, astfel cum a fost stabilit prin hotararea judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 danw danw Buna ziua vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE ... (vezi toată discuția)
Anrp legea10 danw danw Buna ziua as-i vrea sa sriu ce se poate face in cazul meu dosarul cu numarul 27663 inregistrat la anrp a fost trimis de catre entitatea care a si facut ... (vezi toată discuția)
Intarziere solutionare leg 10 - anrp dumitru2000 dumitru2000 chiar daca s-a mai dezbatut problema - sau cel putin una asemanatoare - va supun atentiei urmatoarea situatie: - Avem o dispozitie a primarului prin care ... (vezi toată discuția)