avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai trebuie sa fac eu ceva ca sa impulsionez ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai trebuie sa fac eu ceva ca sa impulsionez cercetarea faptelor presupus penale?

Buna ziua, in luna octombrie am depus o plangere penala la Parchet insotita de peste 100 pagini de probe. Am primit repede o instiintare cum ca dosarul s-a trimis la Politia Economica pentru cercetare si de atunci nu s-a mai intamplat nimic. Stiam ca la un moment dat voi fi chemat pentru a da o declaratie, dar pana acum nu am fost chemat ... Este normala aceasta perioada de timp care pentru mine pare pierduta? Mai trebuie sa fac eu ceva ca sa impulsionez cercetarea?
Cel mai recent răspuns: Andreea Stancu , Avocat 08:04, 19 Februarie 2024
Mai depuneți câte o cerere ca sa scoată dosarul din sertar și sa va audieze.

București 2024
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Puteti formula o cerere de urgentare a solutionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa inaintez o cerere de urgentare a solutionarii ... ViceSTG ViceSTG Buna ziua! Doresc sa inaintez o cerere de urgentare a solutionarii unui dosar penal. Dosarul penal se afla pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria X. Pot ... (vezi toată discuția)
Prea mult timp simina13 simina13 Bună ziua! Va rog frumos să mă ajutați și pe mine cu un raspuns! Acum un an în urmă am fost oprit de către organele de poliție și eram băut, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nerezolvata de 7 ani adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea problema. Acum mai bine de 7 ani am depus o plangere penala pentru inselaciune cu prejudiciu mare impotriva ... (vezi toată discuția)