avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz de minciuna fost iubit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz de minciuna fost iubit

Buna ziua,
Eu și iubitul meu, cu care sunt de doi ani, ne-am despărțit de o lună. Mai târziu, când m-am întors și am încercat să continui relația, am decis să ne încercăm din nou norocul. Totuși, mai târziu am aflat că după ce ne-am despărțit și în timp ce ne revedeam, el a avut relații cu alți oameni și a continuat. Mi-a spus în multe feluri că nu există nicio relație. Pot depune acțiune în judecată pentru daune morale, deoarece această situație m-a prejudiciat moral și financiar și am fost înșelat. În timpul relației noastre, a folosit violență împotriva mea și a primit amenințări cu moartea. Pot să le folosesc și eu? Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
razvan3433, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvan3433 , utilizator 13:33, 18 Februarie 2024
Nu cred ca are sens răzbunarea.
Trebuie mers la avocat sau la polițist pentru a se vedea și probele pentru posibile infracțiuni.

București 2024
Buna ziua,
Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariu, dar „Nu cred ca are sens răzbunarea”. Nu am inteles ce vrei sa spui in parte? Nu caut răzbunare, vreau doar să demonstrez legal prejudiciul emoțional pe care l-am suferit.

Calde salutări
Vedeti-va de viata, e doar o relație care nu a mers.
Mulțumesc mult pentru comentariu, așa credeam și eu, dar a făcut-o să continue mințind, treaba a fost că a încercat să continue relația mințind mai degrabă decât relația să nu funcționeze. Am discutat de multe ori această problemă și am primit întotdeauna răspunsul nu. Viața continuă și totul va fi bine, îți doresc numai bine.

Salutări calde

gi-jane2 a scris:

Vedeti-va de viata, e doar o relație care nu a mers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu și iubitul meu, cu care sunt de doi ani, ne-am ... razvan3433 razvan3433 Buna ziua, Eu și iubitul meu, cu care sunt de doi ani, ne-am despărțit de o lună. Mai târziu, când m-am întors și am încercat să continui relația, ... (vezi toată discuția)
Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de ... Flavia1978CCC Flavia1978CCC Bună seara,mai am o problema delicata ,și sunt în stare de șoc ,fiica mea de 21 de ani a mers la o emisiune unde a spus fel de lucrurile despre mine urate ... (vezi toată discuția)
Justitia romaneasca nu lasa cuplurile cu copii sa se desparta ! Ecaterinaa Ecaterinaa Buna tuturor, Consider ca justitia romaneasca (si poate in parte si cea europeana) nu lasa cuplurile care nu se mai inteleg sa se desparta (sa se desprinda ... (vezi toată discuția)