avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator poate sa delege atribuții catre ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator poate sa delege atribuții catre directorul general?

Buna seara! Ma puteti ajuta, va rog? Un SRL are administrator o persoana juridica romana, calitate asumata prin contract de administrare inregistrat la ORC, in baza deciziei asociatului unic. In decizia asociatului unic si in contactul de administrare se prevede ca administratorul are dreptul de a delega atributii catre directorul general. Decizia prin care se nominalizeaza atributiile delegate catre directorul general trebuie sa mai treaca prin ORC, se impune actualizarea actului constitutiv? Multumesc tare mult!
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:18, 19 Februarie 2024
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator - director general suciu_diana suciu_diana Buna ziua, corectati-ma daca gresesc: Administratorul este cel numit prin statut si act constitutiv / contract de mandat. Directorul general apare in ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie semnarea de catre toti actionarii a actului constitutiv actualizat la schimbarea formei juridice din sa in srl? ddorel_58 ddorel_58 Buna tuturor, Printr-o hotarare extraordinara a actionarilor s-a hotarat cu majoritate de voturi schimbarea formei juridice a societatii, din SA in SRL si s-a ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii ginnyy ginnyy Este posibil ca administratorul unui SRL sa delege atributiile de decizie privind reorganzarea societatii comerciale, directorului de resurse umane? (actul ... (vezi toată discuția)