avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Dețin o pisică pe care o cresc la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Dețin o pisică pe care o cresc la apartament (proprietate). ...

Bună ziua,
Dețin o pisică pe care o cresc la apartament (proprietate). Pisică este cuminte, însă vecinul de jos se plânge ca o aude noaptea alergând pe hol sau în sufragerie. Mă amenință, îmi lasă bilete în ușă, ca o să cheme poliția dacă nu închid pisica pe balcon sau într-o cușcă. Nu pot lua aceste măsuri pentru ca asta ar însemna să provoc suferința animalului. Cum aș putea rezolva pe cale legală această situație? Menționez ca mă simt hărțuită de acest vecin care mereu are câte o plângere, de câte ori ne întâlnim îmi spune ba ca pisica se joacă, ba ca a fost gălăgie în apartament deși nu locuia nimeni în acea perioadă, ba ca îl inund la baie (deși de fiecare dată am cerut mai multe detalii pentru a vedea cu adevărat care este problema și pentru a rezolva situația, dacă există, dar nu am primit niciodată un răspuns concret)
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2024
Novar, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:30, 20 Februarie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Invitati-l sa se ducă la politie și spuneti-i sa nu va mai abordeze ca ii faceti plangere pt hartuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu o problema grava de hartuire, denigrare, ... Marta94 Marta94 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema grava de hartuire, denigrare, constituire de grup infractional si complot pentru viol. Acum 3 ani niste vecini incepusera ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o vecina florinmantescu florinmantescu Buna ziua, De cand am cumparat apartamentul (in 2004), am avut mai multi chiriasi, toti cu acte legale, inregistrati la Fisc. Toti chiriasii au plecat din ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)