avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nr înmatriculare greșit în PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nr înmatriculare greșit în PV

Agentul constatator a notat greșit în toate documentele inclusiv în PV o litera greșită din numărul de înmatriculare. Conteaza asta în tot procesul civil de contestarea pv?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:15, 20 Februarie 2024
E posibil ca instanta sa considere acea litera gresita doar o eroare materiala, nu va influenta decizia, mai ales ca, presupun, soferul este identificat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac extraodinara- contestatie proces verbal radar 106km/h, numar gresit in pv. contestatie respinsa, apel respins ca nefondat. vilceanu.ilie vilceanu.ilie Buna ziua, Am o speta cu un proces verbal de contraventie contestat si pierdut atat in prima instanta cat si in Apel. Hotararea este definitiva. Se mai ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie nicu_is nicu_is Buna ziua comunitate ! vin cu o intrebare, in cazul in care exista un raspuns pentru speta mea. Am fost oprit in trafic pentru depasirea vitezei legale in ... (vezi toată discuția)
Eroare radar. poti primi acasa retinerea permisului? Stefanbc Stefanbc Bună seara. Am câteva nelămuriri in legătură cu un eveniment intampinat in aceasta seară. Am fost oprit de un echipaj de politie radar care m-a ... (vezi toată discuția)