avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cheltuielile cu revizia instalatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cheltuielile cu revizia instalatiei de gaze de pe casa scarii

Buna ziua
Pentru o asociatie de proprietari cheltuielile cu revizia instalatiei comune de pe casa scarii cum se repartizeaza ? pe beneficiari sau in mod egal pe apartament ? se considera instalatia de gaze de pe casa scarii interioara ? (interiorul proprietatii comune ?) toti proprietarii beneficiaza de revizie (sot-sotie la un apartament/nr de persoane)
Am in vedere art. 88,89,91,92,93 legea 196/2018
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2024
lawyer2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:08, 20 Februarie 2024
In cazul prezentat de dvs., repartizarea costurilor cu revizia instalatiei comune de pe casa scarii, se face tinand cont de prev. L 196/2018, Sectiunea a 5-a, art. 84-86.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare gaze, cheltuială împărțită pe cota-parte indiviză. e corect? valcosta valcosta buna ziua.la noi in bloc sa efectuat verificarea periodica la gaze in apartamente.gazele sunt la pausal.cheltuiala a fost impartita pe cota parte indiviza, va ... (vezi toată discuția)
Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc într-un bloc iar societatea care asigură ... edelweis08 edelweis08 Bună ziua! Locuiesc într-un bloc iar societatea care asigură administrarea a încălcat prevederile contractuale inițiale și nu numai. 1. Pentru ... (vezi toată discuția)