avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, dacă cineva mi a luat plăcuțele de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, dacă cineva mi a luat plăcuțele de la mașina Intr ...

Buna ziua, dacă cineva mi a luat plăcuțele de la mașina Intr o noapte și l am filmat, i am făcut și plângere penală și am dat declarație, ce i se întâmpla individului? Plăcuțele dimineața le am găsit la ștergătoare, deci mi le a restituit!
Mulțumesc pt răspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:54, 25 Februarie 2024
Buna ziua, furtul este furt, plangerea penala este plangere penala, restituirea bunului este restituire, si impacarea este impacare daca intervine si este formal indeplinita. Daca nu, fapta ramane o infractiune care (cel putin teoretic) trebuie pedepsita de legea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, dacă cineva mi a luat plăcuțele de la mașina ... Tatiana Luca Tatiana Luca Buna seara, dacă cineva mi a luat plăcuțele de la mașina Intr o noapte și l am filmat, i am făcut plângere penală, ce i se întâmpla individului? ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti midax42 midax42 buna ziua, si la multi ani ! am mai pus aceasta intrebare si nu stiu unde gasesc raspunsul , Sunt invinuit de sotie in urma plecarii mele inopinante de acasa ... (vezi toată discuția)
Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)