avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In data de 31.05.2019 s-a emis ordonanta de incepere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In data de 31.05.2019 s-a emis ordonanta de incepere urmarire ...

In data de 31.05.2019 s-a emis ordonanta de incepere urmarire penala......
In data de 19.02.2024 sunt instiintata ca in data de 26.02.2024 sa fiu prezenta la Perchezitie informatica asupra unui SISTEM INF.
INTREBARE.- Este legal ca respectiva perchezitie sa fie efectuata dupa 4 ani. Mentionez ca Sistemul a functionat in continuare la respectiva inst. si am mare dubii ca in timpul a 4 ani se puteau creea probe impotriva mea. In fuctie de raspuns daca sunte-ti disponibil vom colabora.
Cel mai recent răspuns: IIVANOV , utilizator 12:07, 21 Februarie 2024
Daca vor fi probe ,,plantate" se poate observa și contesta.
Există și un judecător care va cenzura.
Pana in prezent nu am descoperit probe ,,plantate" la expertizele informatice ale clienților mei.

E ciudat ca după 4 ani sa se facă expertiza.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
poate este ciudata si faptul ca dupa 4 ani sunt in faza initiala de cercetare. Daca politicul este implicat .... cred ca nu este de bine ptr. mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot lua toate numerele de telefon din agenda de catre patron cu politia? ducubc ducubc are dreptul patronul sa vina cu politia sa ia cu japca numerele de telefon din agenda angajatilor pe motiv ca ar fi amenintat ? (vezi toată discuția)
Document perchezitie informatica ciurli_si_burli ciurli_si_burli In urma perchezitiei informatice am semnat un raport in care se prezenta continutul gasit. Dupa semnarea acestuia, am asteptat sa mi se inmaneze un exemplar si ... (vezi toată discuția)
Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere perchezitie la toti ?? ingrtel ingrtel Intr-un dosar penal privind amenintarea unor procurori ... suntem in jur de 300 de suspecti/martori . Va rog sa-mi spuneti in ce conditii ne pot cere ... (vezi toată discuția)