avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... La scoala baiatului meu exista niste copii de cls a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

La scoala baiatului meu exista niste copii de cls a VII-a si ...

La scoala baiatului meu exista niste copii de cls a VII-a si a VIII-a care agreseaza fizic ceilalti copii din clasele mai mici. Noi traind in zona rurala in Judetul Timis, siguranta nu e la mama ei asa cum ar trebui in aceasta institutie. Baiatul meu este in cls a V-a si mai mereu agresat de acestia verbal si fizic, si am incercat sa discutam cu conducerea scolii dar nu ni se da dreptate niciodata, se ascund aceste fapte si ni se inchide gura. Incercand sa il protejam, am cumparat un ceas cu gps si cartela, in cazul in care se intampla ceva sa ne poata contacta copilul. Astazi a avut loc iar o disputa si am putut auzi ce se intampla in jurul copilului nostru. Am contactat iar conducerea scolii si tot ceea ce ni s-a spus au fost amenintari si observatii din cauza acelui ceas. Vreau sa stiu daca este ilegal ca propriul meu copil sa fie supravegheat de catre mine ca parinte prin acest ceas sau nu, pentru ca mi s-a spus ca voi fii sanctionata daca va continua sa il mai poarte in scoala. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2024
sailormoon7, utilizator
Cel mai recent răspuns: sailormoon7 , utilizator 15:58, 20 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~