avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! A-si dori sa ma ajutati si pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! A-si dori sa ma ajutati si pe mine cu o informatie ...

Buna seara! A-si dori sa ma ajutati si pe mine cu o informatie daca se poate....eu pe data de 4 noiembrie 2023 am fost prins la furt de motorina, mi-a facut dosar iar in dosar mi-a bagat două furturi si doua tentative de furt....in data 04.01.2024 m-a prins la o firma de curierat ca am sustras 4 colete...si mi-a facut dosar din nou in care la fel mi-a bagat 4 fapte de delapidare....a-si dori sa stiu daca se poate face ceva sa imi de-a cu suspendare, țin sa mai precizez ca sa recuperat prejudiciu in totalitate in ambele cazuri, am mers pe recunoastere in ambele cazuri..multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:04, 21 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, sansele sunt mici sa primiti cu suspendare pentru ca aveti multe infractiuni. Asigurati-va ca sunteti asistat de un avocat pe parcursul procesului pentru a maximiza sansele dvs catre o pedeapsa cat mai mica si eventual obtinerea altor solutii daca dupa studierea dosarului, va fi posibil.

~ final discuție ~