LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Bună ziua,revin cu o întrebare dezbătută și în trecut. Am vândut o mașină înmatriculată pe numele meu,taxe și impozite plătite la zi. La primărie, refuză să scoată fiscalul pentru că soțul are amenzi neplătite. Deși mașina a fost exclusiv a mea și repet toate taxele sunt achitate la zi, Primăria Municipiului nu emite certificat fiscal. Este ok conform legii? Au temei legal pentru contopirea rolurilor?
Va multumesc pentru raspuns si imi imaginam ca e singura solutie. Cu toate astea cautam un articol de lege sau o baza legala prin care sa pot dobandi certificatul fiscal, avand in vedere ca cel care a cumparat masina are nevoie pentru inmatriculare de el cat mai curand.
Presupun ca cei de la primarie interpreteaza cumva faptul ca masina e folosita la comun, adica dintre amenzile respective unele sunt pe numele sotului dvs. ca sofer al acelei masini.