avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,revin cu o întrebare dezbătută și în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,revin cu o întrebare dezbătută și în trecut. ...

Bună ziua,revin cu o întrebare dezbătută și în trecut. Am vândut o mașină înmatriculată pe numele meu,taxe și impozite plătite la zi. La primărie, refuză să scoată fiscalul pentru că soțul are amenzi neplătite. Deși mașina a fost exclusiv a mea și repet toate taxele sunt achitate la zi, Primăria Municipiului nu emite certificat fiscal. Este ok conform legii? Au temei legal pentru contopirea rolurilor?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:35, 22 Februarie 2024
Angajati avocat si dati primaria in judecata, cerind despagubiri, la instantele de contencios administrativ.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2024
latka, utilizator
Va multumesc pentru raspuns si imi imaginam ca e singura solutie. Cu toate astea cautam un articol de lege sau o baza legala prin care sa pot dobandi certificatul fiscal, avand in vedere ca cel care a cumparat masina are nevoie pentru inmatriculare de el cat mai curand.
Presupun ca cei de la primarie interpreteaza cumva faptul ca masina e folosita la comun, adica dintre amenzile respective unele sunt pe numele sotului dvs. ca sofer al acelei masini.

~ final discuție ~