avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime (eu), autoaccidentare, cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime (eu), autoaccidentare, cu motocicleta. ...

Accident rutier cu victime (eu), autoaccidentare, cu motocicleta. Singur pe sosea. Alcool zero. Nu exista alte urmari sau implicatii. Permis retinut de Pol in a carei raza s a intamplat accidentul. Dosar de cercetare penala inchis la Politia respectiva si trimis spre solutionare catre Procuratura de resort. Au trecut patru luni de la accident si nu pot conduce. Dosarul este la Procuratura. Ce pot face, ce parghii am sa intru in posesia lui pt a mi rezolva problemele. Am nevoie de permis. Procuratura nu raspunde solicitarii mele de a mi comunica situatia. Ce urmeaza , care e mersul legal pt solutionare. Cjm pot conduce intre timp. Nu am beneficiat de dovada de circulatie in afara de jna singura imediat dupa accident dar eram in spital. De atunci n am nicio dovada. Cine e in masura sa mk elibereze dovada de circulatie pana Procuratura da o solutie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:20, 22 Februarie 2024
Buna ziua, cererea de prelungire a dreptului de circulatie se face la procurorul care efectuează urmărirea penală sau exercită supravegherea cercetării penale. Prelungirea dreptului de circulație se acorda în cazul reținerii permisului de conducere și eliberării dovezii înlocuitoare a acestuia de către poliția rutieră.
Un avocat va poate ajuta cu toate demersurile necesare daca conditiile sunt indeplinite si de asemenea cu urgentarea solutionarii cauzei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzu de a mi se elibera dovada de circulatie costel_dorofte2012 costel_dorofte2012 In luna iulie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea pt ca nu am acordat prioritate, in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata AlexandruI AlexandruI Am decis sa scriu ce am patit si sa cer ceva ajutor aici avand in vedere ca sunt cativa oameni specializati sau trecuti prin intamplari asemanatoare. Poate la ... (vezi toată discuția)
Contestatie retinere permis paul.grosu paul.grosu Buna ziua, In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident. Mergand cu motocicleta, intr-un viraj, am franat pentru a acorda prioritate unui ... (vezi toată discuția)