avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cineva ieșit la pensie pe legea 263 la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cineva ieșit la pensie pe legea 263 la pensie anticipata partial, ...

Cineva ieșit la pensie pe legea 263 la pensie anticipata partial, cu penalizare, beneficiază de recalculare din septembrie. Nu se specifica ca rămâne penalizarea la recalculare deci o se va aplica noua modalitate de calcul a penalizarii ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:10, 23 Februarie 2024
Legea 360/2023
Art.144
(4) La data intrării în vigoare a prezentei legi, pensiile anticipate parțiale, stabilite conform legislației anterioare intrării în vigoare a prezentei legi, devin pensii anticipate, cu menținerea procentului de diminuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va recalcula penalizarea în cazul pensiei anticipate ... Costi Furtună Costi Furtună Cum se va recalcula penalizarea în cazul pensiei anticipate parțial ? (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie anticipata in iulie 2023 la 57 ani si 10 luni ... Oitica Oitica Am iesit la pensie anticipata in iulie 2023 la 57 ani si 10 luni stagiu total realizat este de 38 ani 3 luni si opt zile ,indicele de corectie a fost de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca o persoana se afla la pensie anticipata partiala ... somon somon Buna ziua. Daca o persoana se afla la pensie anticipata partiala ( deci cu procent de diminuare), la 1 septembrie va beneficia de diminuarea procentului de ... (vezi toată discuția)