avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am mostenit un apartament care a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am mostenit un apartament care a fost cumparat in ...

Buna ziua,

Am mostenit un apartament care a fost cumparat in 1992 in rate, s-a platit avans la cumparare si restul de rate tot in acelasi an.

Eu vreau sa vand apartamentul, insa notarul imi cere dovada ca apartamentul a fost achitat integral, insa nu am un astfel de document.

La firma de la care s-a cumparat apartamentul am fost si au spus ca au arhiva partiala si ca nu pot sa imi elibereze un astfel de document, m-au trimis la cec unde se faceau platile la rate.

Insa in contract nu aparare mentionat cec.

La cec mi-au spus ca pot doar sa imi dea o dovada ca eu nu apar cu datorii la el.

Intrebarea mea este acel document eliberat de Cec Bank poate fi de ajuns pentru ca eu sa vand apartamentul?
(eu fiind mostenitorul, in contractul de vanzare cumparare apare numele bunicii mele care a cumparat apartamentul initial).

Apartamentul este inscris pe numele meu la taxe si impozite.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2024
zulg, utilizator
Cel mai recent răspuns: zulg , utilizator 20:44, 23 Februarie 2024
Dacă ați cumpărat apartamentul de la Regia de Gospodărie Comunala și Locativa (RAGCL), e suficienta doar acea adeverința de la CEC.
Este luata de la firma Loconfort din Galati, era firma de stat in 1992.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat ... tania_de2004 tania_de2004 Buna ziua, Dorim sa intocmim actele unui apartament cumparat in 1991 de la institutia de stat ICRAL. Detinem doar contractul de vanzare cumparare, insa pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu gasim actele casei. avem nevoie urgent de acestea ... seatownblue seatownblue Buna ziua. Nu gasim actele casei. Avem nevoie urgent de acestea pentru dezbaterea mostenirii. Suntem 2 mostenitori. Cum trebuie sa procedam pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)
Lipsa adeverinta plata integrala apartament snowflake59 snowflake59 Buna! In cazul in care nu gasesc la arhiva adeverinta de achitare integrala a apartamentului, ce pot face ca sa vand apartamentul? Sunt posibile alte solutii? ... (vezi toată discuția)