avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, suntem patru frați moștenitori, doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, suntem patru frați moștenitori, doresc să întreb, ...

Bună ziua, suntem patru frații moștenitorii, doresc să întreb, sora mea cea mare a făcut testament pe averea mamei noastre fără acordul nostru și că o întreține, dar argumentez mama mea a făcut infarct cerebral și a avut aihmanzer probleme mintale când ia făcu testamentul, putem să atacăm testamentul în caz că dovedim că mama a fost bolnavă și nu sa consultat cu noi frații, avem dreptul la succesiune.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate-mostenitori ContSters115731 ContSters115731 Revin cu o chestiune deja discutata, dar cred ca m-am exprimat eu gresit initial.Bunicul meu a murit in l994 si nu a scos titlu de proprietate.Ulterior, unul ... (vezi toată discuția)
Testament viorica01 viorica01 Buna ziua, Am o bunica bolnava de cancer de care are grija mama de ceva timp. Mama mai are 4 frati care nu sunt interesati sub nici o forma de starea ... (vezi toată discuția)
Testament atacabil ?? Irinabv Irinabv Bunica mea vrea sa imi lase mostenire apartamenul ei si nu fiicei ei (adica mamei mele ) prin testament. Acest testament poate fi atacat de mama ? Sau daca ... (vezi toată discuția)