avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva, concordat si neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva, concordat si neplata salariului

Buna ziua
Administratorul firmei la care lucrez spune ca nu ne mai poate platii datorita faptului ca nu mai avem clienti la firma. Contractual inca lucrez (23/02/2024) si am fost platit pentru luna februarie dar seful spune ca nu au fonduri pentru a ne patii pentru luna Martie. A mai spus ca procedura de concediere colectiva a inceput si se va misca mai rapid datorita Concordatului. Ce trebe sa fac / Sa nu fac pentru a ma asigura ca sunt platit si pe luna martie, avand in vedere ca, inca, contractul de munca este valabil. ( Nu am in contractul de munca specificat Plata compensatorie in caz de concediere pentru X luni) .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 23 Februarie 2024
am fost plătit pentru luna Ianuarie* si vreau sa stiu daca mai pot fi platit si pe luna Februarie. pardon
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2024
Marcelinoo, utilizator
Nu prea aveți ce face. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post cristina1508 cristina1508 Buna ziua, As dori sa expun in cateva cuvinte problema mea, astfel incat sa nu va plictisesc, dar sa primesc totusi un raspuns care sa ma ajute. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Preavizul onciuadrian onciuadrian Buna as vrea daca se poate sa ma lamuriti in ceea ce consta preavizul deoarece am o nedumerire. Aceasta ar fi: timp de 4 ani am lucrat la un exchange valutar ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata si sarcina andava andava Contract determinat Cine ma poate ajuta si pe mine cu detalii despre acest subiect tinand cont ca anul trecut s-a schimbat legea in defavoare angajatilor, de ... (vezi toată discuția)