avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie referitoare la plata dobanzilor si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie referitoare la plata dobanzilor si penalitatilor aferente declaratiei unice

ANAF,
Buna ziua,
primesc pe numele sotului meu ,de la ANAF,emisa pe 31,12,23 si primita pe 20,02,24,o decizie referitoare la plata dobanzilor si penalitatilor aferente declaratiei unice (asi.sociale) in valoare de 147 lei( documentul prin care s-a individualizat suma este din mai 2020)
Sincer nu imi aduc aminte si mai ales el este pensionar din 25.11.2020 cand am depus documentele de pensionare.Ce sa fac?daca o fi ceva de plata nu s-a prescris in atatia ani?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:03, 25 Februarie 2024
Nu a intervenit prescriptia, vedeti despre ce e vorba intai, de ce suma în total și daca e cazul, puteti formula contestatie.
scuzati,sa merg la anaf?
Sotul dvs sa mearga la anaf, trăiește, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere dobanda dupa 7 ani de la obligatia principala Luciana.22 Luciana.22 Buna ziua, Am primit astazi in Portalul Spatiu Virtual ANAF o decizie de impunere, astfel: DECIZIE REFERITOARE LA OBLIGATIILE FISCALE ACCESORII ... (vezi toată discuția)