avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lucrez intr.o institutie publica ce si.a schimbat ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lucrez intr.o institutie publica ce si.a schimbat sediul social ...

Lucrez intr.o institutie publica ce si.a schimbat sediul social incepand cu 01,12,2023. Nici pana in prezent nu s.au facut acte aditionale la contractele de munca ale salariatilor.
Cu toate acestea, ordonatorul de credite vrea acum, intocmirea de noi contracte, cu data mutarii la noul sediu, pe motiv ca modelul de contract de munca s-a schimbat.
E legal, sau e suficient actul aditional ?

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati RMD_82 RMD_82 Buna ziua, Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui... Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - model act constitutiv si haga andreeanestian andreeanestian Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de Hotarare AGA pentru schimbarea sediului social in cadrul unei SRL + Un model de act aditional la Actul ... (vezi toată discuția)