avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ! Mama a facut contract de intretinere cu fratele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ! Mama a facut contract de intretinere cu fratele meu, am ...

Buna ! Mama a facut contract de intretinere cu fratele meu, am deschis proces eu impreuna cu celelelate 3 surori pentru partea tatalui, am castigat procesul si fratele era obligat prin sentinta sa ne dea partea tatalui, au trecut 11 ani si nu ne a dat partea, acum am deschis proces din nou, probabil o sa castigam din nou! Intrebarea este casa o se evalueze la pretul pietei de acum avand in vedere ca au trecut 12 ani de la evaluarea cealalta? Si ce e de facut daca fratele care are undeva 75% din casa refuza din nou sa ne dea banii? Putem cere vanzarea casei?
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:37, 27 Februarie 2024
S-a prescris (adica s-a anulat) dreptul d-voastra de a cere acea sulta. De ce ati asteptat asa mult si nu v-ati consultat cu nimeni ? Fratele d-voastra nu mai are nici o obligatie de a va achita acea suma de bani.
Trebuia sa-l executati in maxim 3 ani de la decizie. Daca au trecut 11 ani, la proces o sa invoce prescrierea dreptului de actiune.

~ final discuție ~