avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire persoana cu handicap

Buna ziua..o intrebare am si eu..sunt persoana cu handicap gradul 2 permanent .. spuneti.mi va rog frumos cum.sa fac k sa numai platesc impozitul pe cladire ,daca nu sunt propietara. ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:03, 27 Februarie 2024
daca nu sunt propietara. ce trebuie sa fac?

Conform dispozitii in vigoare numai contribuabilii care detin calitatea de proprietar bun imobil,beneficiaza de facilitatea scutirii de impozt aferent locuinta
Daca nu detineti calitatea de proprietari,nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de la obligatia plata impozit anual proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta si impozitul pe locuinta al persoanei cu handicap wazz wazz Buna ziua Cartea mea de identitate o am pe domiciliul din orasul X iar viza de resedinta in orasul Y. Sunt proprietar al locuintei de la adresa din orasul ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)