avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura ...

buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura cu o problema juridica (o altercatie) Ploiesti
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 29 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa va adresati baroului de avocati din orasul dvs.
Puteti dati clik pe butonul "consultanti" si va alegeti persoana dorita, care daca este disponibila, va poate consilia contracost.
Regulamentul forumului interzice sa facem astfel de recomandari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)
Caut un avocat bun care sa se ocupe de un caz legat de energia ... GeorgeTo GeorgeTo Caut un avocat bun care sa se ocupe de un caz legat de energia electrică ,debranșare ,lipsa cooperări după plata plus învinuire pe nedrept de sustragere ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)