avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pregatire marfa!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pregatire marfa!

Vă salut ! Aș avea o întrebare !
Lucrez de 10 ani în domeniul Horeca și aș vrea să deschid o afacere o zonă de pregătire a mărfi pentru alte restaurante deoarece în acești 10 ani am observat ca pregătirea mărfi este o problemă la mai toate restaurantele !
Întrebarea mea este dacă este legal acest lucru !
Adică eu să cumpăr de la distribuitor marfă să o feliez/ răzuiesc / denigratesc / visez etc și apoi să o vând către restaurante !
Ultima modificare: Joi, 29 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Nu pare a fi nimic ilegal, este similar cu a cumpara flori si a le aranja in buchete, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani nerambursabili Adelin Anr Adelin Anr Buna ziua!! Am 24 ani si am decis sa imi deschid o afacere pe plan turistic de exemplu o pensiune intr-o zona montana , am locul si momentan proiectul este ... (vezi toată discuția)
Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)
Preluare firma de catre persoana fizica. Catalin Constandoiu Catalin Constandoiu Persoana fizica doresc sa preiau firma deja inscrisa care functioneaza. Este posibil sau trebuie sa deschid eu personal firma si apoi sa fac transfer etc sau ... (vezi toată discuția)