avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este obligatoriu sa detin contract cu salubritatea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este obligatoriu sa detin contract cu salubritatea daca proprietarul detine deja si este stipulat in contractul nostru de inchiriere imi colecteaza deseurile si achit acest serviciu procentual ca si ceilalti chiriasi

Buna ziua,

Am o intrebare pe partea legala de functionare a unui punct de lucru cu codul CAEN 8551.

In cazul in care cladirea in care functionez detine un contract cu firma de salubrizare, iar eu in calitate de chirias am stipulat in contract faptul ca mi se colecteaza deseurile, respectiv imi este facturat in fiecare luna acest serviciu de catre proprietarul cladirii, sunt in depilnatate legal a functiona pe baza contractului de inchiere cu proprietarul, respectiv a contractului proprietarului cu firma de salubrizare?

Sau este neaparat necesar sa am si eu, in nume personal, un contract cu firma de salubrizare?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:33, 6 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
consultați hotărârea consiliului local
Da, voiam sa ma refer pentru firma mea.

In contractul de inchiriere este stipulat ca firma mea plateste serviciu de salubritate procentual, împărțind nr angajaților mei la totalul cladirii.

Puteți să ma ajutați cu legea sau din ce considerate nu este indeajuns ca firma care detine imobilul in care imi desfasor activitatea nu este îndeajuns?

Mulțumesc anticipat.

Cabinet de Avocat-Liviu Voinea a scris:

Aveti nevoie de contract pentru persoana juridica,nu in nume personal.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mult ca sigur trebuie sa consultati regulamentul local ( al primariei ) privind salubrizarea. De obicei se gaseste pe site-ul autoritatii locale. Ca persoana juridica trebuie sa aveti contract separat si sa platiti operatorului de salubrizare o taxa lunara. Acel regulament e aprobat prin HCL. Il respectati, sau il contestati si anulati in instantele de contencios administrativ.

Daniel_Radu a scris:

Buna ziua,

Sau este neaparat necesar sa am si eu, in nume personal, un contract cu firma de salubrizare?

Multumesc anticipat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ... irinacrc irinacrc Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic ... dumcus57 dumcus57 BUNA ZIUA. Detin ca mostenire parinteasca, in calitate de unic mostenitor, o casa intr-o comuna apropiata de SUCEAVA. Consiliul local al respectivei comune ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare radu99wuu radu99wuu Buna ziua. Detin un apartament situat intr-o comuna limitrofa orasului resedinta de judet , de aproximativ 2 ani. Nu am locuit si nici nu locuiesc in acel ... (vezi toată discuția)