avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am o rugaminte ,daca ma puteti lamuri. M ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am o rugaminte ,daca ma puteti lamuri. M am angajat ...

Buna seara! Am o rugaminte ,daca ma puteti lamuri.
M am angajat la o firma de paza de doua luni,si pe data de 20.02.2024 ,am incasat bonurile de masa in valoare de 400 ron.
In data de 01.03.2024,am incasat si salariul in valoare de 2038 ron plus o diferenta de bani cash 394 .Eu m am angajat pe 13.5/ora plus bonurile de masa separat ,in functie de turele lucrate.As vrea sa va intreb de ce mi a dat acea diferenta de bani cash si nu este pusa pe cardul de salariu?
Momentan nu m am intanlit fizic cu seful ,dar i am lasat un msj ca am atata suma de 2038 ron ,la care mi a raspuns ca mai am o diferenta cash fara alte explicatii...desi am intrebat de ce asa nu mi sa raspuns.Va rog daca ma puteti ajuta ,daca ma afecteaza asta cu ceva la vechimea in munca etc.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:59, 1 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma in plus nu va afecteaza la vechime, ci la cuantumul pensiei daca nu este fiscalizata...
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ... mariusastra mariusastra Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ajute sa fac contestație la avertismentele de la munca am deja 3 în câteva luni de zile toate ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca razvancococi razvancococi buna ziua m-am angajat la o firma de paza si protectie in data de 10 02.2012, iar contractul de munca am aflat ulterior ca este facut pe 4 ore salariu brut de ... (vezi toată discuția)