avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul meu spune ca trebuie nu ma încadrez la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul meu spune ca trebuie nu ma încadrez la ccc dacă ...

Angajatorul meu spune ca trebuie nu ma încadrez la ccc dacă nu stau pana fac un an, 18 06 2024,neputand luad prenatal la 7 luni, doar după ce fac un an pentru a beneficia de ccc, a spus ca alea 2 luni de prenatal nu întra în venituri din 12 luni de cotizație. Asa e?
Care este data prezumata a nasterii copilului ?

Detaliati ce statut ati avut in ultimii doi ani acestei date , de exemplu , angajata de la ... pana la ..., somaj etc..?

Cele 2 luni de prenatal întra în veniturile luate in considerare la calculul indemnizatiei CCC?
Vânzătoare, angajata din 18.06.2023 la 15.07.2024 urmând să nasc, vreau sa știu dacă ma încadrez la ccc întra și prenatal în calcul?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal și coasigurarea EBELE EBELE Buna! Mie imi expira contractul de munca când voi avea 4 luni de sarcina. Este clar ca nu imi va fi prelungit contractul. O sa trec coasigurata pe soțul meu ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)