avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am construit un etaj în anul 1999 fără autorizație ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am construit un etaj în anul 1999 fără autorizație de construcție ...

Am construit un etaj ăn anul1999 fără autorizație de construcție am declarație notarială cu anul constructiei am raport de expertiza tehnica și memoriu de întrare ăn legalitate am proiectul casei am de la poliția de stat în construcție aprobată am plătit impozitul pe clădire pe ultimi 5 ani dacă le depun la primărie pot să obțin certificatul de edificarea pentru a o intabula vă mulțumesc aștept răspuns
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:10, 5 Martie 2024
Da. In baza celor relatate aveti toate actele necesare pentru a putea obtine certificatul de atestare a constructiei. Este posibil insa primaria sa va solicite si o documentatie tehnica intocmita de un topograf autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte constructie adi_pva adi_pva In anul 2014 am construit o locuinta, anexe etc. pe teren proprietate personala. Terenul este in extravilanul orasului. Am facut cerere la UAT pentru ... (vezi toată discuția)
Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate sot pe fiu Hadryana Hadryana Speta la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns este urmatoarea: Dupa 8 ani de casnicie, ne-am intors in satul parintilor mei unde am construit o casa pe ... (vezi toată discuția)