avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru desktop), a ...

Bună ziua,
am achiziționat un procesor (pentru desktop), a venit defect, l-am returnat pentru recuperarea banilor, am anunțat vânzătorul că nu funcționează și vreau returnarea sumei (am achiziționat același produs de la alt furnizor și funcționează - am rezolvat problema). Cum rezolv problema cu primul vânzător, care mi-a comunicat că produsul se află în service (de 45 zile am predat produsul prin curier, primului vânzător) La statusul returului apare : închis; aprobat retur; restituire contravaloare produs. Cum îmi recuperez banii? (vânzătorul mă duce cu vorba și că mă contactează când va rezolva problema)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:28, 7 Martie 2024
Faceti reclamatie la Anpc (daca aveti punctul de vedere al vanzatorului), la care atasati toate dovezile ca ati incercat sa rezolvati problema cu vanzatorul
Vânzătorul aplică legislația, care spune că la invocarea garanției, mai întâi se încearcă repararea, apoi înlocuirea și abia în ultimul rând rambursarea contravalorii. Nu puteți primi banii nitam nisam: dacă ați stricat dvs produsul?
În momentul de față o reclamație la ANPC nu are șanse. Așteptați răspunsul service-ului
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2024
adriandimitriu, utilizator
Care garantie, ca produsul a venit de nou defect?
ganditi-va putin: vanzatorul nu are cum sa stie acest lucru. procesorul a fost montat (dupa desigilare, fireste) si abia apoi clientul a realizat ca e defect.

Florentina Ragalie a scris:

Care garantie, ca produsul a venit de nou defect?

Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Probleme cu produs in garantie, vanzatorul tergiverseaza rambursarea banilor andreipetcu andreipetcu Am avut o problema cu o masina de spalat aflata in garantie care nu s-a mai putut repara si am primit negatie de service, dupa aproximativ 28 de zile. Conform ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)